GK0A3049.jpg
 
 

Kimberly Sanders, Goede tijden, Slechte tijden

Kimberly Sanders is een personage uit de Nederlandse soapserie Goede tijden, slechte tijden. Ze verscheen voor het eerst op 5 december 2002 en werd toen gespeeld door verschillende kinderen. Sinds 14 november 2016 wordt de rol gespeeld door Britt Scholte.

Levensverhaal van de personage

Kimberly is de dochter van Cyrille de Boer en de enige dochter van Marcus Sanders. Marcus was niet bij de geboorte van Kimberly. Hij wilde niets met de baby te maken hebben. Hij bedacht zich later en ging naar de Verenigde Staten, omdat Cyrille en Kimberly daar waren.

In november 2016 keerden Marcus en Kimberly terug naar Meerdijk. Ze logeert dan met haar vader bij haar oom Ludo. Kimberly kan het goed vinden met haar nichtje Nina en helpt haar met haar bedrijf. Ze kan het ook goed vinden met Rover Dekker en ze voerde samen met hem actie voor het AZC in Meerdijk. Haar vader Marcus wil echter naar Australië vertrekken in april 2017. Na even getwijfeld te hebben gaat Kimberly niet met haar vader mee, en blijft ze in Meerdijk.

Later kreeg ze ook een relatie met Rover Dekker. Uit wraak voor een one night stand met Noud Alberts heeft Rover Dekker naaktfoto’s van Kimberly verspreid, waarna ze een poging tot zelfmoord deed. Uit schaamte verhuisde Rover met z’n vader naar Canada. Kimberly kreeg goede steun van haar beste vriend Noud Alberts, waarna zij en Noud een relatie kregen.

Twee maanden na het verdwijnen van Nina kwam Rover terug naar Meerdijk om te proberen Kimberly terug te winnen. In eerste instantie wilde Kimberly niets met Rover te maken hebben, maar toen ze het moeilijk had met de vermissing van Nina kreeg ze toch steun van hem.